Om barnehagenRyvingen barnehage er en privat foreldreeid medlemsbarnehage. Den ligger sentralt til midt i Åkrehamn på Karmøy.

KULTURBARNEHAGE:

Vårt satsingsområde er kultur.  Kultur blir brukt i et vidt begrep og omfatter også litteratur, musikk, turer, forming og drama. Vi har aldersinndelte grupper en dag i uken, her får barna delta på ulike lek og kulturaktiviteter. Vi ønsker å skape tilhørighet til plassen ved å bli kjent med tradisjoner, og også ved å knytte bånd til samfunnet rundt oss.

Dette er også bakgrunn for navnet vårt. Ryvingen er navnet på en holme utenfor Åkra, og har også vært navnet til mange fiskeskøyter her.

Vi er så heldig å ha vår egen kokk i barnehagen. Hun heter Mona Sand. Mona lager sunn og næringsrik mat til oss fire dager i uken. (ikke torsdag, da har vi brødmåltid).
Hun lager lapskaus, grøt, kjøttkaker, laks, kylling, supper, fiskekaker, fiskepudding m.m. Både store og små sin favoritt er SALATBORD. Det får vi siste tirsdagen i måneden.

      
     
F
oruten middag fire dager i uken, serverer vi også frokost og ettermiddagsmåltid i barnehagen. Det er brødmat, knekkebrød og havregryn/ havrefras. Frukt serveres til ettermiddagsmåltidet kl 14.00